Aktiviteter

Dela dina planer:
Vildmarksbad Högbo Bruk

Vildmarksbad

Utmana gärna kollegorna i femkamp och belöna er sedan med en god middag i värmen på herrgården eller utomhus i vedeldade badtunnor och bastu. En skön och sammansvetsande upplevelse oavsett årstid och antalet badtunnor kan anpassas efter gruppens storlek. Aktiviteten passar både små och stora grupper, beräkna ca 2 timmar för femkamp och ca 2 timmar för vildmarksbad, med efterföljande middag som kan anpassas i tid och upplägg. Frihet, spänning och äventyr på Högbo Bruk, för aktiviteter samarbetar vi med Äventyrsservice.

Läs mer om Äventyrsservice på www.aventyrsservice.se

Matlagningsaktivitet

Kulinariskt skapande under vägledning av våra duktiga kockar när ni intar köket på Nya Herrgården för att tillaga och lite senare avnjuta er egen middag. Ni lagar en trerättersmiddag och får förutom matglada minnen även förkläde, recepthäfte och diplom att ta med er hem. Aktiviteten passar grupper om 10- 15 personer. Vid större sällskap delar vi in gruppen till olika matstationer för förrätt, varmrätt och dessert. Aktiviteten tar cirka 5 timmar inklusive middag.

Herrgårdsmord – deckarspel

En klurig mordgåta som middagsunderhållning. Herrgårdsmord är ett spännande deckarspel där du och dina medarbetare får vara med och lösa en klurig mordgåta. Ni får under kvällen klara upp det mystiska mordet, där ni träffar de olika karaktärerna som bor på herrgården och lyssnar till deras berättelser. När kvällen är slut har ni förhoppningsvis löst fallet. Om inte så följer ovissheten med er hem till kontoret, för hade du koll på vart kollegorna befann sig under hela kvällen egentligen?Aktiviteten passar grupper om 15-50 personer och tar cirka 3,5 timme att genomföra, inklusive en trerätters middag. Pris på offert.Professionell teater för konferens och fest, Herrgårdsmord genomförs tillsammans med Wall & Vivien Teaterproduktion.

Läs mer om Wall & Vivien på www.wallvivien.se